Korttisarjojen tilaus

Voit tilata korttisarjoja oheisella tilauslomakkeella taikka sähköpostitse: annina.vilkas@gmail.com


Vilkaste™ -korttisarjojen tilauslomake
Toimitusehdot

Hintatiedot: Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron 24% sekä toimituskulut (Suomessa). Tilaukset sisältävät myös teoriataustoitetun korttien käytön ohjeistuksen (pdf-tiedosto), joka lähetetään sähköpostitse yhdessä laskun kanssa korttien toimituksen yhteydessä (ei erillistä laskutuslisää, maksuehto 14 vuorokautta).

Toimitustapa ja -aika: Tuotteet toimitetaan Postin välitettäväksi viipymättä tilauksen vastaanottamisesta. Tuotteiden toimitusaika vahvistetaan tilauksen jälkeen lähetettävässä tilausvahvistuksessa. Myyjä ei vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä Postin toimituksissa tai viivästysten aiheuttamista välillistä vahingoista.

Palautusoikeus: Jos et ole tyytyväinen tilauksen sisältöön, voit palauttaa sen 14 vuorokauden sisällä tuotteiden saapumisesta. Palauttamisesta aiheutuvat kustannukset jäävät asiakkaan maksettavaksi. Mikäli haluat palauttaa tuotteen, ole yhteydessä annina.vilkas@gmail.com

Reklamaatiot: Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut toimituksen aikana, tulee tästä ilmoittaa viipymättä, mutta kuitenkin 14 vuorokauden kuluessa osoitteeseen annina.vilkas@gmail.comerror: Kuvaa ei voi tallentaa.